TRILLEN | TRANSPORTEREN

trilgoten

Trilgoten worden als transportkanaal in uiteenlopende uitvoeringen gebruikt; open, afgedekt of als pijp. Meestal worden deze gemaakt van staal of roestvrij staal. Trilgoten kunnen echter ook worden uitgevoerd in speciale materialen, zoals hastelloy of titaan.

doseergoten

Doseergoten zorgen dat stortgoed gelijkmatig in het verwerkingsproces of de weegunit wordt verdeeld. Ze hebben een elektromagnetische aandrijving waarop het transportkanaal is bevestigd.

resonantie trilpijpen

Resonantie trilpijpen bestaan uit een transportgoot en een contraframe die met behulp van veerstations met elkaar verbonden zijn. Door middel van onbalansmotoren worden deze trilpijpen in trilling gebracht.


geluid- en trillingdempend

De ophanging of ondersteuning van de trilgoot gebeurt meestal middels slappe veren of rubberen blokken. Een rustige loop van de trilgoot wordt bewerkstelligd door een combinatie van geluiddempende maatregelen en een trillingdempende afsteuning. De specifieke transportgang wordt bepaald door trilling van de transportbodem in een flauwe hoek ten opzichte van het transportvlak. Wanneer de verticale versnelling groter is dan de aardversnelling, wordt het te transporteren materiaal in micro worpjes voort bewogen.

standaard- of maatwerk

Naast standaardgoten kunnen ook speciale uitvoeringen door ebbens engineering worden ontwikkeld en geleverd. Er kan daarbij uit een groot aantal trechters, ondersteuningen en besturingen gekozen worden.

voordelen

  • Keuze uit 4 types, waaronder een explosie beveiligde uitvoering
  • Robuuste constructie
  • Onderhoudsvrije aandrijving
  • Zorgt voor een geluidsarme omgeving

contact

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.