TRILLEN | ZEVEN

controle zeven

De zeefmachines worden voor nauwkeurige controle zeving gebruikt. Te grote korrels, klonten en verontreinigingen worden hierbij vanzelf uit de productstroom afgescheiden en separaat afgevoerd. Doordat de productinvoer en de productuitvoer recht boven elkaar gesitueerd zijn, kunnen de zeefmachines in verticale productstromen toegepast worden.

constructie

De zeefmachines worden van normaal of roestvrij staal gemaakt en hebben een zeefoppervlak van 0,24 of 0,4 m². De machine wordt aangedreven met één onderhoudsvrije onbalansmotor, waarvan de onbalans traploos instelbaar is.

speciale voordelen

Door de compacte bouwvorm is de machine stofdicht en kan daarom gebruikt worden bij extreem fijn en stuivend product.

uitvoering en accessoires

De reiniging van het zeefdek kan bij kleinere maaswijdtes ondersteund worden met behulp van een ballenklopinrichting.


ronde zeven

De zeefmachine is geschikt voor controle zeving van zowel natte als droge materialen. Ze wordt overal toegepast waar in de productielijn kleine hoeveelheden residuen en verontreinigingen afgezeefd moeten worden. Bij grotere hoeveelheden aan verontreinigingen is een extra uitloop mogelijk.

constructie

De machine is gemaakt van roestvrij staal en wordt met één onderhoudsvrije onbalansmotor, waarvan de onbalans traploos instelbaar is, aangedreven.

speciale voordelen

De bijzonder reinigingsvriendelijke machine is speciaal geschikt voor toepassingen in de levensmiddelen- en de farmaceutische industrie.

uitvoering en accessoires 

De zeefmachine kan geleverd worden met een gemakkelijk verrijdbare en in hoogte verstelbare ondersteuning.